Kontakt os her
Tlf:+45 5124 4124
RepeatRegion1

Hus til salg i Espergærde

Mine nuværende ejeres boligbehov har ændret sig. Trods mange gode, minderige og absolut hyggelige stunder, er vi enige om, at det nu er tid for at vores veje skilles.

Tillad mig at fortælle lidt om mig selv! Jeg er et charmerende og yderst spændende hus. Jeg er så heldig og meget ydmyg over at have en beliggenhed midt i det attraktive gamle Espergærde med blot få hundrede meter til det brusende Øresund.

Min historie går 44 år tilbage, til dengang hvor en herlig arkitekt gjorde sine drømme til virkelighed. På en sjov, interessant og konstruktiv måde skabte han mine godt 236m2. Jeg er løbende vedligeholdt og er i god form. Min vægt taler jeg nødigt om, men jeg vægter tungt, ikke mindst på grund af det flotte kig til vandet og Hven, som jeg har fra min anden sal og fordi jeg ligger lige over for den henrivende Ewaldspark, hvor der emmer af liv fra glade børn og deres forældre, bedsteforældre og venner.

I al beskedenhed vil jeg betegne mig selv som værende utraditionel, idet jeg har hele 3. etager. Alle plan ligger over jordhøjde. Min tagetage er et stort disponibelt rum, der pt. ikke er godkendt til beboelse, men herfra fryder jeg mig hver dag over solopgangen, vandet og den lille smukke ø, Hven. Solen og jeg er uadskillige venner. Hver gang den viser sig på himlen, kaster den sin varme og smukke lysstråler ind af mine mange vinduer fra den står op til den går i seng!

Se mere i menuen til venstre - måske er det dig og mig, der sammen skal dele livet her i Ewaldshytten!.

Fakta om området

Kort

Historie

Transport

Aktiviteter

Espergærde hus til salgEspergærde hus til salgEspergærde hus til salgEspergærde hus til salgEspergærde hus til salg
home   |   OMRÅDET     |     HUSET FORTÆLLER    |    Beliggenhed    |    Kontakt os

Huset og grunde

Stueetage

1. etage

2. etage

Plantegning

Pris og betingelser

BBR

Billeder af huset